Funktionärsmöte

Funktionärsmöte


13 september kl 16.00
på RättviksParken Nöje


Vi bjuder på Hamburgare/ korv och kaffe. 


Kom och gör DIN röst hörd om

VAD DU VILL SKALL GÖRAS till NÄSTA ÅR!


En kan inte göra allt men tillsammans kan vi göra massor


Du som bor långt bort och inte har möjlighet att närvara skicka gärna in Dina synpunkter till [email protected] eller CCW Vasag. 12, 795 30 RÄTTVIK


Funktionär 2010!

Stort tack för din insats under årets Classic vecka, vi vill såklart att du stannar hos oss som funktionär!

Börja fundera redan nu på vilka dagar och arrangemang som lockar dig att göra en insats, men vi ber dig även att fundera över om du har någon i din vänkrets som skulle kunna vara intresserad av att vara funktionär. Om alla tar med sig en extra person så löser det många knutar inför nästa år. För visst vill du vara med och göra en ännu bättre vecka nästa år!

Var stolt över Classic Car Week, det betyder mycket för lilla Rättvik och det betyder mycket för alla som lägger ned sin själ på veckan! Positiva människor kan göra underverk!

Kör lugnt men lite fortare än 2 km/h på riksvägen;-)

//Susanne

Funktionärsresan i höst.

Kansliet kommer att vára stängt för semester och vi ber er att komma in med era Tidkort och anmälningar till höstens funktionärsresa först måndagen den 17 augusti!

Tack för alla er hjälp under årets Classic, Tack!

Alla resultat för veckan.

Många frågar och de flesta resultat har funnits ute på webben sedan söndagen efter Classic men här kommer en direkt länk, varsågoda.....


www.classiccarweek.com\arkiv\resultat\reshelavecka.html

Årets vecka summeras - nästa år planeras...

Alla har vi lite olika upplevelser av Classic Car Week, nu ska årets vecka summeras och såklart finns det både positiva och negativa aspekter på allt - det viktigast är hur vi kan göra allt ännu bättre nästa år, ska något förändras så ska det planeras redan nu. Ditt jobb blir nu, om du vill hjälpa till att utveckla Classic, att sätta dig ned och fundera ut konstruktiva framtidslösningar. Gnäll och pajkastning undanber vi oss, det leder aldrig framåt.

Så fatta pennan och sätt på "tankemössan" och plita ned dina lösningar/förslag, lappen kan du lämna in på kansliet, maila eller skriva i bloggen.

Tack för hjälpen!


På måndag är Rättvik öde igen - Classic är över för detta år!


Vilken vecka det varit, fina bilar, okej väder och massor av folk!
Alla ni som uppskattar det som Classic tillför, tack ska ni ha för att ni hjälper oss att göra denna vecka fantastisk. på återseende nästa år, det är bara 358 dagar kvar till Classic Car Week 2010!

RSS 2.0