Tack till alla fantastiska!

Stort TACK redan nu till alla fantastiska människor som gör denna vecka möjlig! Alla frivilliga funktionärer som alltid ställer upp GÖR Classic!

Kommentarer
Postat av: Rättviksbo

Är det Classic fortfarande? Jag som är "neutral" rättviksbo tycker det vart det sviningaste och värsta classic sen det startades. Mest fylla och svineri och tycker att det är på väg åt fel håll. Men vad tycker ni? Efter samtal med med polisen så säger dom även samma sak.

2009-08-01 @ 12:59:17
Postat av: Thomas Frisk

Tycker att det är allmänt trevligt att komma tillbaks mina hemtrakter i Dalarna och gläds åt att mitt gamla intresse för USA-bilar har expanderat till dessa proportioner. Men se upp så att denna vecka inte spårar ur. Stoppa svenne-bilar i cruisingen ( slingan måste utökas) samt skräpförsäljarna på travet. Det var inte mycket bilrelaterat där.



Pensionär i muscle-car.

Heder åt alla funktionärer.

2009-08-01 @ 20:41:13
Postat av: Stickan

Jag tycker att det gnälls mest hela tiden när det händer något här. se en hockey match i leksand då är det okay med fylla och svineri för då går väl dom som inte är intresserad av ccw där men klaga å gnälla det e ju befogat då.. va positiv och se det som ett stort bidrag till våran kommun, vi behöver det här och jag tycker att dom gör ett jätte bra jobb alla som är inblandade, tack RP och alla som sliter med det här.. Stickan en som bor i Rättvik.

2009-08-01 @ 20:49:32
Postat av: Susanne

Fint med kommentarer, nu är det väl så att inget av detta är någon nyhet för oss som arrangerar, det måste alla nog förstå.



Inga av de evenemang som faktiskt ÄR Classic inbjuder till fylla, problemet är de som kommer "bara" för att det samlas mycket folk på en plats.



Inga "skrothögar/svennebilar" deltar i Cruisingen, de åker bara runt på allmän väg. Frågan är vem kan hindra de från att göra det? Kör du en icketrafikduglig bil (såg faktiskt någon där jag jobbade på tisdagen) vem ska "ta dig av gatan" ? Om det åker tio personer på taket till en Van, vem har sagt att det är lagligt.... och vem ska "straffa" den skyldige? Kan vi hindra "slöddret" att komma nästa år, har du en ide så fram med den och hjälp oss även genomföra den, TACK PÅ FÖRHAND!

2009-08-01 @ 21:42:59
Postat av: Joel Axelsson

Stoppa cruisingen många med mej tycker det.Fredag 31/7-Måndag 3/8 var det spontan cruisingar varje kväll Måndan var bäst sen på Tisdagen då den riktiga skulle vara då kom (dräggen) o dom höll sen sej kvar resten av veckan o förde ett jävla liv hela nätterna.

2009-08-18 @ 17:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0